Βρείτε μας στο Facebook

Τύρος Παγκόσμια Μεταφορική

Η εταιρεία εσωτερικών και διεθνών γενικών μεταφορών ΤΥΡΟΣ έχει καταξιωθεί πανελλαδικά, χάρη στην 45χρονη εμπειρία του ιδρυτή και διευθυντή της, Κωσταντίνο Τύρο. Έχοντας γνώση των υψηλών απαιτήσεων του χώρου με επίκεντρο την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του ιδιώτη και του επαγγελματία αναλαμβάνουμε με υπευθηνότητα και συνέπεια την μεταφορά και την αποθήκευση των αγαθών σας. Με ιδιόκτητα αυτοκίνητα αναλαμβάνουμε από ενα φάκελο, ένα δέμα, ένα δοχείο μέχρι πλήρη φορτία, μετακομίσεις, αμπαλάζ, εμπορικές μεταφορές από και προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Εμπορικές Μεταφορές, Εισαγωγές και Εξαγωγές Εμπορευμάτων. Μεταφορές Εξωτερικού, Μεταφορές Εσωτερικού, Μετακομίσεις, Αποστολές δεμάτων

Εμπορικές μεταφορές, Εισαγωγές και Εξαγωγές Προϊόντων
H Tύρος Παγκόσμια Μεταφορική Πόρτα Πόρτα αναλαμβάνει σε εβδομαδιαία βάση την μεταφορά ολόκληρων ή τμηματικών φορτίων και εμπορευμάτων όλων των ειδών από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας προς όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Αποστολές εξωτερικού
Συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα πρακτωρεία μεταφορών στον κόσμο εγγυόμαστε την παράδοση εμπορευμάτων σας μέσα σε 8 εργασιμες μέρες με προορισμό Ευρώπη, ενώ το πολύ 20 σε Αμερική, Ασία, Αυστραλία.

Αποστολή εσωτερικού
Αποστολές οποιουδήποτε είδους σε όλη την Ελλάδα. Με παράδοση που ανταγωνίζεται σε ταχύτητα τις εταιρίες courier.

Μετακομίσεις
Αναλαμβάνουμε την παραλαβή των αντικειμένων της μετακόμισής σας από τον χώρο σας, την συσκευασία τους και την παράδοσή τους στην νέα σας κατοικία την ημερομηνία της προτίμησής σας.